چرا اجرای نمایش «شب شک» متوقف شد؟

چرا اجرای نمایش «شب شک» متوقف شد؟

در پی توقف بلیت فروشی نمایش «شب شک» به کارگردانی امیرحسین بریمانی و تهیه‌کنندگی نوید محمدزاده، روابط عمومی اداره کل هنرهای نمایشی توضیحاتی منتشر کرد.

این نمایش اولین اجرای خود را شنبه چهارم تیر در سالن شهرزاد انجام داد اما بلیت فروشی آن دیروزمتوقف شده است. در پی این اتفاق، اداره کل هنرهای نمایشی توضیحاتی را در قالب یک بیانیه منتشر کرد که در آن دلایل توقف فروش بلیت نمایش شب شک، کسب نکردن مجوز تمدید و تبلیغ نمایش و همچنین پخش بدون مجوز تبلیغات نمایش در بسترهای مختلف فضای مجازی اعلام شده است. امیرحسین بریمانی، کارگردان جوان این اثر در گفت‌و‌گو با ایسنا بدون اشاره به دریافت نکردن مجوز تمدید، گفته حدس گروه این است که دلیل این مساله به حضور نوید محمدزاده، تهیه‌کننده این نمایش برمی‌گردد.
نمایش «شب شک» پیش‌تر در جشنواره تئاتر دانشگاهی روی صحنه رفته و از این جشنواره جوایزی دریافت کرده بود. نوید محمدزاده، بعد از اجرای نمایش در جشنواره دانشگاهی، تهیه‌کنندگی آن را بر عهده گرفت که پس از اولین اجرا، سایت فروش بلیت‌هایش بسته شد.