مرگ پسر 110 کیلویی هنگام عمل لاغری

مرگ پسر 110 کیلویی هنگام عمل لاغری

پسرنوجوان 110کیلویی که برای کاهش‌وزن تحت عمل جراحی قرارگرفته بود، فوت شد.خانواده‌اش از پزشک و کادردرمان بیمارستان به ‌علت قصور در مرگ او شکایت کردند.

به گزارش خبرنگار جام‌جم، ساعت 20 سه‌شنبه نهم‌ مرداد امسال یکی از ماموران کلانتری رازی در تماس با بازپرس کشیک قتل دادسرای جنایی تهران او را در جریان مرگ مشکوک پسری 16ساله در یکی از بیمارستان‌های تهران قرارداد. با دستور قضایی، تیمی از ماموران اداره دهم پلیس‌آگاهی تهران به آنجا اعزام شدند. آنها به تحقیق از خانواده او پرداختندکه پدرش گفت : فرزندم مدتی بود وزنش زیادشده بود و هر درمانی را امتحان کردیم بی‌فایده بود. وزن او به 110کیلورسید.به‌سختی می‌توانست بااین وزن راه برود . بعد از مشورت با پزشکان آنها گفتند، بهتر است که او عمل کوچک‌کردن معده را انجام دهد. پزشک به من و خانواده‌ام اطمینان داد که هیچ اتفاقی موقع عمل جراحی برای پسرم رخ نمی‌دهد. اما در جریان عمل فوت کرد و حالا از کادر درمان شکایت داریم.
محمد جواد شفیعی، بازپرس شعبه پنجم دادسرای جنایی تهران با تایید این خبر به جام‌جم گفت : با شکایت این خانواده از پزشک و کادردرمان بیمارستان به دلیل قصور در درمان، پرونده با نبود صلاحیت رسیدگی به دادسرای جرائم پزشکی تهران ارسال شد. 

قتل پدر به دست پسر 
پسر جوان بعد از درگیری خانوادگی با پدرش او را با ضربه‌های چاقو کشت و فرار کرد.
به گزارش خبرنگار جام‌جم، بعدازظهر سه‌شنبه نهم مرداد امسال زنی با پلیس 110 تهران تماس گرفت و اطلاع داد، صدای مشاجره و دعوا ازخانه زوج همسایه‌شان درمحله امام حسین‌(ع) پایتخت به گوش می‌رسدومی‌ترسد اتفاقی برای ساکنان خانه رخ دهد. ماموران برای بررسی ماجرا به خانه مورد نظر اعزام شده و وقتی پا به خانه این زوج گذاشتند، مشاهده کردند که مرد صاحبخانه با ضربه‌های چاقو زخمی و به بیمارستان منتقل شده است.ماموران به تحقیق از همسایه‌ها پرداختند که معلوم شد مدت‌هاست این خانواده در این ساختمان زندگی می‌کنند، اما با پسرشان اختلاف و دعوا و درگیری زیادی داشتند. ساعت‌ها صدای مشاجره‌شان را می‌شنیدند‌. روز حادثه نیز دوباره صدای دعوا و مشاجره شنیده بودند. بعد پسر آنها را دیدند که سراسیمه در حالی که پریشان بوده از خانه بیرون آمده بود‌. وقتی وارد خانه زوج همسایه شدند پدر خانواده را دیدند که به‌شدت زخمی شده بود. با جمع‌بندی این اطلاعات، ماموران به تحقیق از خانواده مرد زخمی پرداختند و مشخص شد پسر جوان بعد ازدعوا با پدرش، چاقو برداشته و او را هدف ضربه‌های آن قرار داده و بعد با به هم ریختن وسایل خانه متواری شده است‌. در حالی که تحقیقات در این رابطه ادامه داشت ساعاتی بعد از بیمارستان خبر رسید که این مرد به‌دلیل شدت خونریزی فوت کرده است.
سرهنگ کارآگاه مرتضی نثاری، معاون مبارزه با جرائم جنایی پلیس آگاهی تهران بزرگ با تایید این خبر به جام‌جم گفت‌: با مرگ این مرد روند رسیدگی به این پرونده وارد مرحله جدیدی شد‌. پسر خانواده به اتهام قتل عمد تحت تعقیب پلیس جنایی پایتخت قرار گرفت.

کشف جسد دختری در روستا 
جسد یک دختر جوان در یکی از روستاهای بخش کجور نوشهر کشف شد و پلیس را با معمای پیچیده‌ای رو‌به‌رو کرد‌.
به گزارش ایرنا، جسد این دختر شامگاه سه‌شنبه نهم مرداد امسال در سرویس بهداشتی مسجد یکی از روستاهای این بخش کشف و به پلیس ۱۱۰ گزارش شد‌. ماموران کلانتری ۱۳شهر پول مرکز بخش کجور برای بررسی ماجرا به محل اعزام شدند و جسد را یافتند. میثم اکبری، رئیس دادگاه عمومی و انقلاب کجور در این باره گفت‌: شواهد بررسی صحنه حاکی است این دختر با خوردن قرص برنج خودکشی کرد، البته جواب قطعی دلیل مرگ با کالبدشکافی و آزمایش سم‌شناسی مشخص خواهد شد. با توجه به تحقیقاتی که از خانواده او صورت گرفته به نظر می‌رسد او دچار اختلافات خانوادگی بوده است.

بازداشت قاتل امام جماعت 
مردی امام جماعت یکی از مساجد شهرستان لاهیجان را در اثر اختلاف شخصی با ضربه‌های چاقو کشت.
سرهنگ حمید محمدی‌نسب، فرمانده انتظامی لاهیجان استان گیلان در این باره به سایت پلیس گفت‌: در پی یک فقره درگیری منجر به جرح در یکی از خیابان‌های شهرستان لاهیجان، ماموران انتظامی برای بررسی ماجرا به آنجا اعزام شدند. مشخص شد مردی ۷۰ ساله بر اثر ضربات سلاح سرد مجروح و به بیمارستان منتقل شده، اما ساعاتی بعد فوت شد.‌وی افزود‌: قاتل ۴۰ ساله بلافاصله پس از وقوع قتل شناسایی و با اطلاع از مرگ مقتول به قصد خودکشی اقدام به خودزنی کرد که با حضور به موقع پلیس دستگیر و توسط اورژانس به بیمارستان منتقل شد. قاتل انگیزه خود از قتل را اختلافات شخصی با مقتول اعلام کرد. برابر بررسی‌های انجام شده مشخص شد مقتول، امام جماعت یکی از مساجد شهرستان لاهیجان بوده است.