printlogo


محسن برمهانی در جلسه شورای مدیران سیما مطرح کرد:
70برنامه در ایام هفته دفاع‌مقدس روی آنتن می‌رود
کافی است نگاهی به تاریخچه هشت‌سال دفاع‌مقدس داشته باشیم، آن وقت است که متوجه می‌شویم این مقطع زمانی در کشورمان مملو از حرف‌های ناگفته از رشادت‌ها و ایثار آدم‌هایی است که جان‌شان را برای حفظ کشور داده‌اند. رسانه‌ملی هم در طول همه این سال‌ها تلاش کرده در قالب برنامه‌های متفاوت به این موضوع بپردازد. امسال هم طبق سنن گذشته این موضوع به شکل جدی مورد توجه قرار گرفته است و برنامه‌های متنوعی به مناسبت هفته دفاع‌مقدس تولید و پخش می‌کند. معاون سیما هم در جلسه‌ای که با شورای مدیران سیما داشته بر این موضوع تاکید کرده است.

به گزارش روابط‌عمومی معاونت سیما، جلسه شورای مدیران سیما با حضور رئیس بنیاد حفظ آثار و نشر ارزش‌های دفاع‌مقدس برگزار شد. در این جلسه سردار بهمن کارگر، رئیس بنیاد حفظ آثار و نشر ارزش‌های دفاع‌مقدس گفت: صداوسیما در پرداختن به موضوعاتی همچون دفاع‌مقدس بسیار خوب عمل کرده و همواره در این امر پیشتازبوده است. وی تصریح کرد: اگر رقم رهروان راهیان‌نور به بیش از هفت‌میلیون در سال رسیده مدیون همت صداوسیما و برنامه‌های مناسبی است که از قاب تلویزیون پخش شده است.
عملکرد مناسب صداوسیما
سردار کارگر با اشاره به عملکرد خوب صداوسیما در مناسبت‌های مختلف ملی و مذهبی گفت: رسانه‌ملی در 40سالگی دفاع‌مقدس که در دوران کرونا صورت گرفت بسیار خوش‌درخشید و توانست این رویداد مهم را به شایستگی پوشش دهد.
رئیس بنیاد حفظ آثار و نشر ارزش‌های دفاع‌مقدس خاطرنشان کرد: صداوسیما همچنان مرجع اصلی مردم و مورد اعتماد آنان است. وی تأکید کرد: رویکرد ما در دوران دفاع‌مقدس، تبلیغی و ترویج است و معتقدیم این هفته باید به شکل مطلوب گرامی داشته شود.
سردار کارگر با قدردانی از سلیم غفوری، قائم‌‌مقام معاون سیما در تمشیت تهیه و تولید آثار مستند در حوزه دفاع‌مقدس گفت: مستندهای بسیار خوبی در حوزه دفاع‌مقدس در حال ساخت است و در مرکز پویانمایی صبا هم برنامه‌ای تحت عنوان «روایت‌معیار» در قالب انیمیشن و موشن‌گرافی و در حدود 100قسمت در حال تولید است. یکی از این قسمت‌ها به عملیات طریق‌القدس اختصاص دارد و از کارهای ماندگار و فاخری است که در حوزه دفاع‌مقدس تولید شده است.
همچنین معاون سیما گفت: امسال حدود 70عنوان برنامه در ایام هفته دفاع‌مقدس برای این ایام تدارک دیده شده و برنامه‌های معمول شبکه‌ها نیز به این مناسبت معطوف خواهد شد. 
محسن برمهانی با اشاره به تدوین سیاست‌های برنامه‌سازی با موضوع دفاع‌مقدس ادامه داد: تبیین تاریخ دفاع‌مقدس، پاسخ به شبهات، گفت‌وگو با راویان شاخص دفاع‌مقدس و معرفی آثار مکتوب این حوزه ازجمله رویکردهای برنامه‌سازی به مناسبت این هفته خواهد بود.
وی افزود: همه دستگاه‌های فرهنگی و غیرفرهنگی سیاست‌های خود را در حوزه دفاع‌مقدس از بنیاد حفظ آثار و نشر ارزش‌های دفاع‌مقدس وام می‌گیرند و رسانه‌ملی هم در تعامل نزدیک با این بنیاد به بازنمایی رشادت‌ها و ایثارگری رزمندگان و شهدای دفاع‌مقدس می‌پردازد.
علی‌اصغر جعفری، مدیرعامل باغ‌موزه دفاع‌مقدس نیز در این نشست گفت: باید توجه داشته باشیم که دفاع‌مقدس یک مقطع بسیار ارزشمند است که باید آن را پاس‌بداریم همچنین باید دانست دفاع‌مقدس یک گفتمان، انگاره و ظرفیت را فراهم کرده که امروز ما هم، به آن مرتبط است؛ دفاع‌مقدس یک جریان مستمر در تاریخ انقلاب ایجاد کرده که برای هر روز ما مناسب است.
وی افزود: پرداختن به دفاع‌مقدس، صرفا پرداختن به یک مقطع از تاریخ نیست بلکه پاسخگویی به نیاز امروز و تقویت ارزش‌هاست و ما با این دید به این حوزه نگاه می‌کنیم.جعفری اظهار داشت: ما باید به سمت برنامه‌های جذاب حرکت کنیم تا ارزش‌ها را به نحو شایسته به نسل جوان منتقل کنیم. نسل جوان امروز سلیقه و ذائقه متفاوتی دارد و شناسایی ذائقه نسل جوان و برنامه‌سازی برعهده تیم مدیرتی جوان و باانگیزه است.