printlogo


«بچه زرنگ» ۶۲ میلیاردی شد
انیمیشن سینمایی «بچه‌زرنگ» که از ابتدای فصل پاییز اکران شده با جابه‌جایی رکوردهای مختلف در حوزه سینمای کودک، این روزها مرز فروش۶۲ میلیارد تومانی را پشت‌سر گذاشته است.

این انیمیشن به تهیه‌کنندگی حامد جعفری و کارگردانی مشترک بهنود نکویی، هادی محمدیان و محمدجواد جنتی، تنها فیلم غیرکمدی سینمای ایران است که توانست به باشگاه ۶۰ میلیاردی‌های سینمای ایران وارد شود و در جمع شش فیلم پرفروش تاریخ سینمای ایران قرار بگیرد.این فیلم که از ابتدای اکران با اقبال کودکان و خانواده‌های‌شان همراه شده‌است تا امروز نزدیک به یک میلیون و ۹۰۰ هزار مخاطب داشته و بر همین اساس به لحاظ تعداد مخاطب سومین فیلم جدول اکران امسال است که همچنان نمایش آن در سالن‌های سینمای کشور ادامه دارد.بچه زرنگ که سینمای استراتژیک کودک و نوجوان را نمایندگی می‌کند، پس از کمدی‌های فسیل، هتل، شهر هرت، انفرادی و هاوایی، جایگاه ششمین فیلم پرفروش تاریخ سینمای ایران را به خود اختصاص داده است.

تظاهرات حامیان فلسطین در بازار برلین 
گروهی متشکل از متخصصان صنعت فیلم در بازار فیلم برلیناله شعار آزادی فلسطین سر دادند.آن‌طور که مهر به نقل از ددلاین خبر داد، گروهی از حامیان فلسطین روز یکشنبه در محل اصلی بازار فیلم اروپایی جشنواره فیلم برلین موسوم به «گروپیوس باو» جمع شدند و اعتراض خود را به اقدامات جنایتکارانه رژیم غاصب صهیونیستی در نوار غزه نشان دادند.حدود ۵۰ نفر با فریاد «قتل‌کشی را متوقف کنید» وارد طبقه همکف بازار فیلم برلین شدند و همزمان بنرهای بزرگی از گالری‌های بالا باز و آویخته شد که روی آن نوشته شده بود «نور، دوربین، نسل‌کشی» و با تصویری از یک کلاکت که بر آن خون می‌چکید، همراه بود.در حالی که برلیناله باتوجه به بیانیه‌ها و اظهارات اخیر ضداسرائیلی، آمادگی اعتراض‌هایی علیه حملات رژیم‌صهیونیستی به غزه و فلسطینی‌ها را داشت اما برگزاری گردهمایی اعتراضی در بازار فیلم برلیناله پیش‌بینی نشده بود و کمتر انتظار آن می‌رفت. دسترسی به فضای نمایشگاه گروپیوس باو فقط برای دارندگان کارت ورود امکان‌پذیر است و همین نشان می‌دهد اعتراض توسط متخصصان ثبت شده صنعت فیلم برگزار شده‌است.

«رویای کاغذی» بهترین فیلم جشنواره ابوظبی 
«رویای کاغذی» ساخته علی عطشانی همزمان با اکران در ایران جایزه بهترین فیلم جشنواره بین‌المللی فیلم ابوظبی را از آن خود کرد.فیلم سینمایی رویای کاغذی از چهارشنبه ۲۵بهمن ماهبه سرگروهی سینماهویزه مشهد اکران شده است. این فیلم همزمان با اکران در داخل کشور، در نود‌و‌یکمین حضور بین‌المللی خود موفق شد جایزه بهترین فیلم جشنواره بین‌المللی فیلم ابوظبی را دریافت کند.پخش‌کننده داخلی رویای کاغذی شکوفا فیلم است ومدیریت پخش وتبلیغات آن را سعید پاکستانی برعهده دارد.فیلمنامه رویای کاغذی راجابر قاسمعلی براساس ایده‌ای ازعلی عطشانی نوشته ومینا وحید،کامران تفتی،زینب ملاکی وامیرحسین رضازاده نقش‌های اصلی این فیلم را ایفا کرده‌اند.