printlogo


تعیین تکلیف اموال تملیکی

سید عبدالمجید اجتهادی، مدیرعامل سازمان جمع‌آوری و فروش اموال تملیکی: از مردادماه ۱۴۰۰تا پایان سال گذشته ۸۲هزارو ۱۰۸ میلیارد تومان از اموال تحت اختیار این سازمان تعیین تکلیف شدکه نسبت به مدت مشابه دردولت گذشته رشد ۵۴۷ درصدی داشت.

اقدامات بین‌المللی مناطق آزاد 
حجت‌ا... عبدالملکی، دبیر شورای عالی مناطق آزاد و ویژه اقتصادی: یکی ازاقداماتی که دردولت سیزدهم انجام شدصدور مجوز بانک آفشور بود که تراکنش‌های بین‌المللی انجام می‌دهد واکنون درحال فعالیت است.همچنین موافقت اصولی بورس بین‌الملل وبیمه آفشور گرفته شد که در مرحله ترکیب سهامداری قرار دارند.

تاکید بر تداوم رعایت حقابه ایران 
فیروز قاسم‌زاده، سخنگوی صنعت آب کشور: پروتکل استفاده از آب‌های «ساری سو»و«قره‌سو» از سال۱۹۵۵میلادی بین ایران و ترکیه مبادله شده است. بر همین مبنا یک هیات فنی از ایران و ترکیه به همراه مرزبانی طرفین، از رودخانه ساری سو بازدید کردند و در نقاط تعیین شده در پروتکل، اندازه‌گیری‌های لازم انجام شد.