printlogo


آزادسازی وجوه خودروهای وارداتی

مهدی ضیغمی، مدیر طرح واردات خودروی وزارت صمت: حدود ۸۰هزار نفر، در سامانه یکپارچه عرضه خودروهای وارداتی برای طرح جاری که با هدف عرضه بیش از ۶۰۰۰ دستگاه اجرایی شده ثبت‌نام کرده‌اند که پس از پایان مهلت ثبت‌نام در ۷ آبان‌ماه وجوه بلوکه‌شده مشتریان از سه‌شنبه آزاد شده و قابل برداشت است.

قطع یارانه برق مشترکان پرمصرف 
عباس علی‌آبادی، وزیر نیرو: مصارف برق بالای الگو با قیمت آزاد محاسبه می‌شود و مشترکان پرمصرف لازم است نیازهای اضافی خود را از طریق تابلوی سبز بورس، مولدهای خورشیدی یا ذخیره‌سازها تأمین کنند. وزارت نیرو پشتیبان و حامی بخش خصوصی است و به دنبال رفع ناترازی برق است.

توجه به اقتصاد درون‌زا و برون‌نگر
صمد حسن‌زاده، رئیس اتاق بازرگانی ایران: برای رسیدن به اهداف اقتصادی کشور و آرمان‌های ملی و حفظ ارزش‌های اجتماعی، نیازمند برنامه‌ریزی اقتصادی درون‌زا و برون‌نگر هستیم. امنیت سرمایه‌گذاری و توسعه مشارکت سرمایه‌گذاری خارجی، حضور در پروژه‌های خارجی و دسترسی به بازارهای جهانی باید در دستورکار قرار گیرد.