printlogo


فرضیه قتل گروگان در اسارتگاه
سرکرده دو باند آدمربایی و اخاذی‌های میلیاردی از سوی پلیس پایتخت بازداشت شد. یک گروگان 21ساله در اسارتگاه آنها بعد از شکنجه شدن ناپدید شده و پلیس احتمال قتل او را می‌دهد.

به گزارش خبرنگار جام‌جم، اوایل آبان امسال زن جوانی باحضور درشعبه هفتم بازپرسی دادسرای جنایی تهران شکایت کرد، برادر 21‌ ساله‌اش که تبعه افغانستان است در یک کارگاه در تهران مشغول به کار بوده نا‌پدید شده است. تحقیقات پلیسی ادامه داشت تا این‌که سه روز بعد شاکی به اداره پلیس آمد و اعلام کرد فردی با او تلفنی حرف زده و گفته برادرش را ربوده و فیلم شکنجه او را برایش ارسال کرده و 2000‌دلار برای آزادی او خواسته‌اند. این درحالی بود که با گذشت بیش از یک ماه از این ماجرا گروگان رها نشد. در روزهای پایانی هفته گذشته آدمربایان از خانواده‌ گروگان خواستند دلارها را در ساکی بگذارند و به جنوب شهر تهران بیاورند. ماموران با این خانواده همراه شدند و ساک خالی را به محل قرار بردند و وقتی مردی به آنجا آمد موقع برداشتن ساک بازداشت شد. او در تحقیقات پلیسی گفت دوستم شهیر از من خواست ساک را که طلبش از یک خانواده بوده تحویل بگیرم و حتی 10 میلیون تومان هم بابت آن دستمزد بگیرم.
در تحقیقات بعدی معلوم شد شهیر قرار بوده دلارها را از طریق بصیر به ارز دیجیتال تبدیل کندکه بصیر شناسایی و بازداشت شد و گفت‌: شهیر می‌گفت درکارسرمایه‌گذاری وتجارت است و چند مرتبه به صراف‌ها معرفی‌اش کردم و او پول‌هایش را به دلار و رمز ارز تبدیل کرد.ماموران به دنبال شهیر بودند که چند روز پیش معلوم شد او و5هموطن دیگرش درجنوب تهران از سوی پلیس امنیت بازداشت شده‌اند. آنها افراد را به بهانه کار و سرمایه‌گذاری در شرکت‌های هرمی ربوده و پس از شکنجه در قبال آزادی آنها از خانواده‌هایشان اخاذی می‌کردند و حتی انگشت یک گروگان را هم قطع کرده بودند. همچنین معلوم شد شهیر در دو باند مجرمانه و با افراد مختلفی در ارتباط کاری بوده و با نصیر، سرکرده دیگر باند که فراری است دو گروه تبهکاری را هدایت می‌کرده است. دو روز پیش مردی جوان به اداره پلیس تهران آمد و از متهمان شکایت کرد و گفت‌: شهیر وهمدستانش به بهانه کار و سرمایه‌گذاری مرا ربودند و در خانه‌ای زندانی‌ام کردند و یک ماه شکنجه‌ام دادند. در آنجا همین جوان گمشده که خانواده‌اش از او خبری ندارند، هم بود‌‌. بعد از دو هفته که خانواده‌اش پولی نپرداختند، اوراآن‌قدرشکنجه دادندکه دستانش شکست وبیهوش شد و او را به مکان نامعلومی بردند. اعضای باند میان حرف‌هایشان می‌گفتند آن جوان احتمالا زیر شکنجه مرده است و از سرنوشت او دیگر خبری ندارم. خانواده‌ام 2000 دلار به آدمرباها پرداختند که مرا بعد ازیک ماه رها کردند.ازترسم به کشورم رفتم تادوباره مرا نربایند. ‌
​​​​​​​غلامحسین صادق‌زاده، بازپرس شعبه هفتم دادسرای جنایی تهران با تایید این خبر به جام‌جم گفت‌: احتمال کشته شدن گروگان گمشده وجود دارد و پلیس به‌دنبال ردی از سرنوشت اوست.