قتل در دفاع از زن معتاد
حکم قصاص مردی که به دفاع از زن معتاد، مرتکب قتل شده بود، در دیوان عالی کشور تأیید و او یک گام به مرگ نزدیکتر شد.
به گزارش خبرنگار جامجم، رسیدگی به این پرونده از شانزدهم دی سال 1402 همزمان با کشف جسد مردی 62 ساله در انباری طبقه همکف ساختمانی در خیابان سبلان تهران آغاز شد. او بر اثر خفگی به قتل رسیده و چند روز از مرگش گذشته و برادرش جسد او را در این خانه موروثی یافته بود. دختر خوانده مقتول که معتاد بود شناسایی و بعد از احضار مورد تحقیق قرار گرفت و معلوم شد چند ماه است پدرخواندهاش را ندیده است. یکی از دوستان مقتول در تحقیقات مدعی شد چند روز قبل مرد غریبهای را در ساختمان محل زندگی مقتول دیده است. با مشخصاتی که او به پلیس داد، مأموران دنبال آن مرد بودند اما او مخفیگاهش را مدام عوض میکرد تا اینکه بعد از یک سال فرار بازداشت شد. متهم اعتراف کرد در حمایت از خواهرزن معتاد مقتول مرتکب قتل شده است. با اعتراف او زن جوان هم بازداشت و به همدستی با او اعتراف کرد. متهمان به زندان رفتند و پرونده آنها با صدور جلب به دادرسی به شعبه 13 دادگاه کیفری یک استان تهران ارسال شد. خانواده مقتول برای قاتل درخواست قصاص کردند. ابتدا متهم زن در اظهاراتش گفت: معتاد بودم و بعد از فوت شوهرم برای مصرف مواد به خانه شوهر خواهر فوت شدهام میرفتم. وی در خانهاش مدام برایم ایجاد مزاحمت میکرد. آخر موضوع را به مرد مورد علاقهام که راننده اینترنتی بود اطلاع دادم، آنجا رفتیم تا وی را تنبیه کنیم که وی به قتل رسید و گرفتار شدیم.
مهرشاد متهم به قتل هم در تشریح ماجرا گفت: راننده تاکسی اینترنتی بودم. با زنی آشنا شدم و کمکم ارتباطمان شکل گرفت و به هم علاقهمند شدیم و میخواستیم ازدواج کنیم. یک روز او خیلی ناراحت بود که برایم تعریف کرد دامادشان قصد تجاوز به او را داشته که از دستش فرار کرده است. خواست او را گوشمالی دهیم. زن مورد علاقهام آن روز به خانه دامادشان رفت تا وسایلش را بردارد. بعد از آنجا بیرون آمد و من هم به حمایت از آن زن با مرد میانسال درگیر شدم و دعوایمان بالا گرفت. عصبانی شدم و با دستانم او را خفه کردم. متهمان به زندان بازگشتند و قضات دادگاه وحید را به قصاص و زن همدستش را به 12 سال و شش ماه حبس محکوم کردند.
روحانیزاده، قاضی شعبه اول اجرای احکام دادسرای جنایی تهران با تأیید این خبر به جامجم گفت: رأی صادره از سوی قضات شعبه 48 دیوان عالی کشور تأیید و دیروز به اجرای احکام ارسال شد.