printlogo


از سرقت سنگ‌قبر تا رمالی میلیاردی
 دستگیری سارق سابقه‌دارسنگ‌قبرهای‌بهشت‌
 زهرا(س)، مردی که خودروی خواهرش را سرقت کرده بود و پایان فعالیت رمالی که با فروش دعا و طلسم درآمدی میلیاردی به دست‌آورده بود، سه پرونده مهمی است که در ۲۴ ساعت گذشته با تلاش پلیس پایتخت به نتیجه رسید. 

 دستگیری دوباره دزد سنگ‌قبرهای بهشت‌زهرا(س)
به گزارش خبرنگار جام‌جم، مأموران کلانتری ۲۰۵ صحن مطهر، عصر ۱۹ تیرماه هنگام گشت‌زنی در محوطه بهشت‌زهرا(س) به مردی مشکوک شدند که در خیابان یاس مشغول قرار دادن کتیبه یک قبر داخل خودروی پراید بود. با نزدیک شدن مأموران، مشخص شد این مرد از سارقان سابقه‌دار سنگ‌قبر است که مدتی قبل نیز به همین اتهام دستگیر شده و پس از آزادی بار دیگر به سرقت روی آورده بود. متهم با مشاهده پلیس قصد فرار داشت اما پیش از آن‌که بتواند محل را ترک کند، دستگیر شد. او پس از انتقال به کلانتری به سرقت کتیبه‌ها و سنگ‌قبرها اعتراف کرد و گفت پس از آزادی از زندان دوباره سرقت از قطعات بهشت‌زهرا(س) را آغاز کرده و بیشتر سرقت‌ها را هنگام غروب انجام می‌داده است.  
   وسوسه کلید یدک، برادر را سارق خودرو کرد
در پرونده‌ای دیگر، چندی قبل زن جوانی با مراجعه به کلانتری ۱۵۰ تهرانسر از سرقت خودروی خود از داخل پارکینگ خانه خبر داد. بررسی تصاویر دوربین‌های مداربسته نشان داد سارق بدون تخریب خودرو و با استفاده از کلید یدک آن را از پارکینگ خارج کرده است‌؛ موضوعی که فرضیه دست داشتن یکی از نزدیکان را تقویت کرد. در ادامه تحقیقات، مأموران با بررسی سوابق اعضای خانواده شاکی دریافتند برادر او سابقه سرقت دارد. با شناسایی مخفیگاه این مرد، وی دستگیر شد. متهم ابتدا سرقت را انکار کرد اما در بازجویی‌های تخصصی لب به اعتراف گشود و گفت: کلید یدکی خودروی خواهرم را در اختیار داشتم و از روی وسوسه دست به سرقت زدم. بررسی‌ها نشان داد متهم علاوه بر این سرقت، در پنج فقره سرقت دوچرخه و اموال یک ساختمان نیز با یکی از دوستانش مشارکت داشته است. مأموران همدست او را نیز دستگیر کردند .
   پایان کار رمال میلیاردی
در سومین پرونده، کارآگاهان اداره چهاردهم پلیس آگاهی تهران پس از بررسی چند پرونده مشابه، تحقیقات درباره مردی را آغاز کردند که با ادعای رمالی، طلسم، سرکتاب و دعانویسی از شهروندان کلاهبرداری می‌کرد و او را دستگیر کردند. در بازرسی از محل نیز تعداد زیادی دعا، طلسم، وسایل مرتبط با رمالی و تجهیزات الکترونیکی کشف شد. متهم گفت: در قبال خدماتی مانند بخت‌گشایی، باطل کردن سحر و افزایش رزق و روزی، از مراجعه‌کنندگان بین ۵۰۰ هزار تا هفت میلیون تومان دریافت می‌کرده است. او همچنین اظهار کرد دعاها را با قیمت اندک از اطراف اماکن زیارتی تهیه کرده و پس از تبلیغ در صفحات مجازی با قیمت‌های چند برابری به فروش می‌رسانده است. بررسی‌های پلیس نشان داد این رمال قلابی ماهانه بین ۶۰۰ تا ۸۰۰ میلیون تومان درآمد داشته و برای جابه‌جایی پول‌ها از کارت‌های بانکی افراد دیگر و چندین سیمکارت استفاده می‌کرده است.