printlogo


در دیدار با مقام عالی قضایی عراق صورت گرفت
تاکید مقام‌های ایرانی بر اخراج آمریکا از منطقه
رؤسای قوا و سایر مقامات کشور در دیدار با رئیس شورای‌عالی قضایی عراق بر شکست آمریکا و این‌که آینده منطقه بدون واشنگتن رقم خواهد خورد،  تاکید داشتند. 

رئیس‌جمهور دیروز در دیدار فائق زیدان، رئیس شورای‌عالی قضایی جمهوری عراق و هیات همراه، با تاکید بر اهمیت حفظ وحدت و انسجام میان کشورهای همسایه و مسلمان و ضرورت تشکیل ائتلافی از کشورهای مسلمان در قالب «امت واحده» برای تقویت ثبات و امنیت در منطقه، افزود: تمامی مسلمانان ساکن در غرب آسیا، براساس آیات قرآن، امت واحده هستند و الگوی رفتاری آنان باید بر مبنای تقوای الهی سنجیده شود. امیدوارم با تحقق وحدت میان کشورهای اسلامی، زمینه برای خروج آمریکا از منطقه فراهم شود و حاکمان کشورهای منطقه، الگویی بومی و پایدار از برقراری ثبات را مستقر کنند. 
 همچنین رئیس قوه قضاییه هم در دیدار با رئیس شورای عالی قضایی عراق با اشاره به این‌که یاوه‌گویی‌ها و لفاظی‌های اخیر ترامپ و اعضای دولت او در‌خصوص اعمال تروریسم اقتصادی علیه ملت ایران، موضوع جدیدی نیست، افزود: آمریکایی‌ها ۴۷ سال است که انواع و اقسام تهدید‌ها را علیه ملت ایران روا داشته‌اند. رئیس‌جمهور آمریکا برای سرپوش گذاشتن بر شکست‌های متعدد خود در برابر ایران اسلامی، مجددا شروع به لفاظی علیه ملت ایران کرده است. قطعا آمریکایی‌ها در پروژه خصمانه جدیدشان نیز شکست خواهند خورد. حجت‌الاسلام‌والمسلمین محسنی‌اژه‌ای گفت: روحیه فرعونی سردمداران رژیم آمریکا ادامه نخواهد یافت و آنها پاسخ جنایات‌شان علیه ملت ایران و سایر ملت‌های آزاده را دریافت خواهند کرد. 
محسن رضایی، دبیر شورای عالی امنیت ملی هم در دیدار با زیدان، با تاکید بر این‌که جمهوری اسلامی ایران خواهان عراقی مستقل و قوی است، تاکید کرد: کشورهای منطقه خود درباره آینده خویش تصمیم‌گیری خواهند کرد و آمریکا در آینده منطقه جایگاهی 
نخواهد داشت.