printlogo


قصه تكراری لیونل مسی در تیم ملی آرژانتین
حذف با طعم انتقاد از داوری

برای خود لیونل مسی هم این صحنه دیگر تكراری شده است: بعد از پایان هر تورنمنت رسمی بین‌المللی كه با حذف یا شكست آرژانتین همراه می‌شود، دوربین‌های تلویزیونی تصاویری از او را نشان می‌دهند كه بازیكنان حریف یكی یكی به او دلداری می‌دهند. طی یك سال گذشته، این صحنه دو بار برای ستاره آرژانتینی تكرار شده است. یك بار در جام جهانی روسیه بعد از حذف آرژانتین مقابل فرانسه و یكی هم بامداد دیروز در ورزشگاه بلو هوریزنته بعد از شكست 2 بر صفر مقابل برزیل میزبان در بازی نیمه نهایی كوپا‌آمه‌ریكا بود. البته واكنش روز گذشته مسی با سال گذشته این بازیكن بسیار فرق داشت.
یكی از نكات این بازی، وجود دو صحنه مشكوك به پنالتی به نفع آرژانتینی‌ها بود كه داور حتی از VAR هم استفاده نكرد. به گزارش سایت اوله آرژانتین، كاپیتان آلبی سلسته پس از پایان بازی دقیقا به این موضوع به‌شدت واكنش نشان داد. او در این زمینه گفت: عصبانی هستیم چون بازی خیلی خوبی به نمایش گذاشتیم اما چنین نتیجه‌ای رقم خورد. برزیل برتر از ما نبود. داوران در این كوپا از گرفتن خطاها خسته شدند و امروز VAR وجود نداشت. مهاجم تیم ملی آرژانتین در ادامه گفت: با قدرت بازی كردیم. همه خطاها به نفع برزیل گرفته می‌شد. كارت زردها برای ما بود و نه برای تیم حریف. امیدوارم كنفدراسیون فوتبال آمریكای جنوبی كاری كند. البته فكر نكنم كاری انجام دهند چون خیلی سخت است، برزیلی‌ها در راس این كنفدراسیون قرار دارند.
لیونل اسكالونی، سرمربی آرژانتین نیز بعد از این بازی به شدت از داوری انتقاد كرد و گفت: در این بازی من عملكرد داور را دوست نداشتم. من كسی نیستم كه باید درباره این مسائل صحبت كنم اما فكر نمی‌كنم تیم داوری در حد این مسابقه بوده باشد. با این حال چیزی كه مرا بیشتر عصبانی كرد، عملكرد كمك داور بود كه مدام به تاگلیافیكو كه كارت زرد داشت، هشدار می‌داد و به او می‌گفت با احتیاط بازی كند. كمك داور كه نباید به بازیكنان هشدار بدهد و مدام آنها را بترساند.