printlogo


دعایی به حال بیابان كنید


 عارضیم به حضور شما كه حال و هوای جام‌‎جم حسابی محرمی و عاشورایی شده. بر و بچه‎‌های خوش‌ذوق و خوش‌فكر روابط‌عمومی برداشته‌اند و دو كتل عزا جلوی در ورودی ساختمان نصب كرده‌اند. واقعیتش را بخواهید خیلی حال و هوای ساده و دلنشینی پیدا كرده. این به‌جز كتیبه‌هایی است كه بعد از ورود به ساختمان، میزبان تماشای چشمان شما می‌شوند. رفقای صفحه آخر هم كه سنگ تمام گذاشته‌اند و یك تكیه جمع و جور كوچك و مكتوب علم كرده‌اند تا به اندازه خودشان، نخودی در این آش داشته باشند و سهمی از عزای حضرت سیدالشهدا(ع). خلاصه كه ما را هم در این شب‌ها و روزها از دعای خیرتان بی‌نصیب نگذارید.
 و اما بعد... امروز یكی از آن روزهایی است كه رگ وطن‌پرستی و ضداستعماری بچه‌های گروه حسابی بالا زده. اگر نیم‌نگاهی به تقویم داشته باشید تایید می‎‌فرمایید كه دوازدهم شهریور روز ملی مبارزه با استعمار انگلیس و ملكه است. حالا درست است كه همین چند وقت قبل بر و بچه‌های سپاه با توقیف نفتكش ملكه در خلیج‌فارس، حال دوقبضه و اساسی به ما دادند ولی این نافی آن نیست كه به روز ملی مبارزه با استعمار انگلیس ادای دین نكنیم. ساناز قنبری خبرنگار سینمایی صفحات فرهنگی رفته سراغ مهدی صباع‌زاده. كارگردانی كه یك داستان ضدانگلیسی را از صد سال قبل و در منطقه بلوچستان روایت كرده. رفته سراغ او و راجع به كم‌لطفی سینما به بعضی حقایق تاریخی مثل سوءاستفاده‌های متعدد انگلیسی‌ها و دخالت‌شان در امور داخلی ما حرف زده. گفت‌وگوی قنبری را در صفحه 11 بخوانید.
 بچه‌های صفحه 10 هم یك گزارش مبسوط رفته‌اند از گزاره‌ای كه حالا دیگر برای خیلی از ایرانی‌ها تبدیل به یك ضرب‌المثل شده. رفته‌اند دنبال این‌كه بفهمند عبارت «كار، كار انگلیسی‌هاست» از كجا آمده و چرا اینقدر در افواه عمومی ایرانی‌ها جای خودش را باز كرده و تبدیل شده به یك ضرب‌المثل. خواندن این گزارش پر از جزئیات و جذاب را در صفحه بعد از دست ندهید.
 در این صفحه هم زینب مرتضایی‌فرد كه هنر و تجسمی و ادبیات را زیر‌تیول خود دارد رفته سراغ جدیدترین طرح دیوارنگاره میدان ولی‌عصر(عج) تهران. بر و بچه‌های خانه طراحان برای این‌كه حسابی حال و هوای شهر را محرمی كنند، جدیدترین طرح خودشان را به مناسبت محرم كلید زده و نصب كرده‌اند. مرتضایی‌فرد هم در همین صفحه رفته سراغ این طرح و یك گزارش خواندنی و جذاب تدارك دیده. این را هم از ندهید.
 در نهایت جناب كائینی كه با صفحات تاریخ چهارشنبه‌ها سر و كله‌اش در روزنامه پیدا می‌شود به بهانه اتهاماتی كه اخیرا علیه شهید نواب صفوی مطرح شده،‌ رفته سراغ سیدهادی خسروشاهی و ادعاهای مطرح شده را زیر تیغ نقد تاریخ گذاشته است.