printlogo


نیسن علیه كارتل مواد مخدر

فیلم جدید لیام نیسن، «داوطلب جنگ» دو بازیگر تازه گرفت. كاترین وینیك و خوان پابلو رابا، دو بازیگر جوانی هستند كه به این طرح اكشن دلهره‌آور پیوسته‌اند. كلید فیلمبرداری فیلم همین روزها در نیومكزیكو و اوهایو زده می‌شود.
كارگردانی داوطلب جنگ را رابرت لورنز به‌عهده دارد. نام فیلم اشاره‌ای به لقب سربازان در دوران جنگ استقلال آمریكاست. در آن زمان افرادی بودند كه خودشان را آماده نبرد كرده و بلافاصله بعد از فراخوانده شدن، خودشان را به پایگاه‌های جنگی می‌رساندند.
نیسن در اكشن تازه‌اش یكی از كهنه‌كاران جنگ ویتنام و گاوچرانی است كه خودش را موظف به حمایت از جوانی (با بازی رابا) می‌داند كه مورد تهدید كارتل‌های مواد مخدر قرار گرفته است. در این راه، این كهنه‌كار جنگ با دردسرها و مشكلاتی روبه‌رو می‌شود. رابا از جمله بازیگران مطرح صنعت سینمای كلمبیاست كه این روزها با کارهای انگلیسی زبان همكاری می‌كند. مجموعه پربیننده تلویزیونی «ناركوس» شبكه نتفلیكس از جمله كارهای جدید این بازیگر است.
تماشاگران سینما رابرت لورنز را  به‌خاطر تولید تعداد زیادی از فیلم‌های كلینت ایستوود می‌شناسند./   ورایتی