«نورا» به اکران آنلاین رسید

«نورا» به اکران آنلاین رسید

فیلم کوتاه «نورا» به تهیه‌کنندگی کاظم دانشی و کارگردانی محمدصفا صفری به مناسبت هفته دفاع‌مقدس اکران آنلاین شد. این فیلم کوتاه، داستان رزمنده‌ای است که تصور می‌شد شهید شده، اما پس از مدت‌ها به خانه برمی‌گردد و دختر برای استقبال از پدرش آماده می‌شود ولی همه چیز طبق برنامه دختربچه پیش نمی‌رود.

علی بهمنش، ارغوان شعبانی، نگار پرچ، الناز حیدرزاده، حسام صفرزاده و ترمه موسوی در این فیلم ایفای نقش می‌کنند. نورا محصول باشگاه فیلم رویاد است که در بسترهای اینترنتی فیلم‌نت، روبیکا، هاشور، عماریار و یوتیوب در دسترس مخاطبان قرار گرفته است. دیگر عوامل این فیلم عبارتند از نویسنده: محمدصادق اوتارخانی، تدوین: امیرمحمد منصوب، مدیر فیلمبرداری: علی رنجبر، صدابردار: علی علوی، صداگذار: مجید آقایی، مدیر تولید: مینا سنگ‌سفیدی، چهره‌پرداز: هانا هادی، طراح لباس: نفیسه ناصرنیا، اصلاح رنگ و نور: علی نوروزی، بازیگردان: علی آقاولی، طراحی صحنه: علی خیری و علیرضا میریونسی، برنامه‌ریز: عطیه کردی، منشی صحنه: رویا بابابیگی، طراح تیتراژ: علیرضا قاسمی، عکاس پشت صحنه: هدیه عسگری، طراح پوستر: علی بخشنده. 

نام آوینی و ملاقلی‌پور در باغ کتاب ماندگار شد
پردیس سینمایی باغ کتاب امروز شاهد دو رویداد فرهنگی سینمایی است؛ اولین رویداد نام‌گذاری سالن سینما به نام کارگردانان فقید سینما و رویداد دیگر برگزاری افتتاحیه و اکران انیمیشن سینمایی «ببعی» است. پردیس باغ کتاب در ادامه نام‌گذاری سالن‌های سینمایی خود به نام سینماگرانی که سابقه تالیف کتاب نیز داشتند، دو سالن این سینما همزمان با هفته دفاع‌مقدس به نام شهید سیدمرتضی آوینی و رسول ملاقلی‌پور نام‌گذاری شد. شهید مرتضی آوینی که به سید شهیدان اهل قلم معروف است علاوه بر فعالیت در زمینه سینما و فیلم مستند، آثار مکتوبی را هم در زمینه‌های مختلف از خود به‌جا گذاشته است. رسول ملاقلی‌پور نیز یکی از سینماگران مولف در سینمای ایران بود که در حوزه دفاع‌مقدس کار می‌کرد و به‌عنوان یکی از کارگردانان تاثیرگذار در سینمای دفاع‌مقدس شناخته می‌شد. همچنین در این پردیس سینمایی مراسم افتتاحیه انیمیشن سینمایی «ببعی قهرمان» به کارگردانی حسین صفارزادگان و میثم حسینی پنجم مهر ساعت ۱۶ با حضور عروسک‌های تلویزیونی و چهره‌های آشنای حوزه کودک برگزار و پس از آیین افتتاح این انیمیشن، اکران آن ساعت ۱۸ آغاز می‌شود. 

به یاد آبادان
اگر بگوییم که هشت سال دفاع‌مقدس تمام روزهایش مملو از حادثه‌های غرورآفرین است بیراه نگفته‌ایم، اما در این میان برخی اتفاقات دارای یک جنبه ملی هستند و شکست حصر آبادان نیز یکی از این حماسه‌هاست که تکرار هر ساله آن یک ضرورت است. شکست حصر آبادان نیز مانند بسیاری از اتفاقات ملی دیگر توانسته راه خود را به پرده نقره‌ای سینما باز کند و در فیلم‌های مختلفی مانند فیلم «آبادان یازده 60» و... به نمایش دربیاید.