میراث نادر چرا و چند فروخته شد؟

میراث نادر چرا و چند فروخته شد؟

مدیر نشر روزبهان درباره چرایی و جزئیات واگذاری امتیاز انتشار آثار نادر ابراهیمی توضیحاتی را ارائه داد.

حامد کنی، مدیر این انتشارات با بیان این‌که خروج کتاب‌های نادر ابراهیمی از انتشارات روزبهان به‌معنای از بین رفتن این انتشارات نیست،‌ گفت: ما تا پایان سال 50 عنوان جدید دردست انتشارداریم وقراراست فصل جدیدی رادر نشر شروع کنیم. مجموعه روزبهان برای یک پروژه کاری در حوزه نشر نیاز به سرمایه داشت،‌ که با رضایت خانواده امتیاز نشر آثار مرحوم ابراهیمی واگذار شد؛‌ این موضوع چندان بی‌سابقه نیست و پیش از این نیز بین ناشران پیش آمده است.همچنین قرار است ما فروشنده اصلی آثار نادر باشیم؛ انتشارات امیرکبیر نیز خانه اول نادر بوده و نخستین کتاب نادر در این انتشارات منتشر شده است.در حالی که برخی گمانه‌زنی‌ها از فروش آثار نادر به رقمی بین 15 تا 20 میلیارد اشاره دارند،‌ مدیر انتشارات روزبهان ضمن رد این مبالغ از رقم هشت‌میلیارد تومان سخن می‌گوید، موضوعی که مجدالدین معلمی، سرپرست انتشارات امیرکبیر نیز آن را تأیید می‌کند.

«همچنان جاری» منتشر شد
کتاب منتخب آثار به‌نمایش‌درآمده در نمایشگاه «همچنان جاری؛ مروری بر بازتاب جریان عاشورا در هنرهای تجسمی معاصر» از سوی انتشارات موزه هنرهای معاصر تهران منتشر شد. کتاب مشتمل بر آثار و گفتارهایی از محمدباقر آقامیری، رضا بانگیز، صادق تبریزی، محمد تجویدی، محمدعلی ترقی‌جاه، محمود جوادی‌پور، کاظم چلیپا، محمدحسین حلیمی، حسین خسروجردی، حسین زنده‌رودی، علی‌اکبر صادقی، حبیب‌ا... صادقی، عبدالحمید قدیریان، پرویز کلانتری، مصطفی گودرزی، حسن اسماعیل‌زاده، عباس بلوکی‌فر، رضا حمیدی، مرتضی گودرزی‌دیباج، محمد حمیدی، احمد خلیلی، محمد فراهانی، مرتضی اسدی، غلامعلی طاهری، ناصر پلنگی،محمد گنجی،علی‌اکبر لرنی،حسین همدانی،روح‌ا...مفیدی،رحیم ناژفر،رحمت امینی،احمد سفلایی، اصغر فهیمی‌فر،مهدی خان‌که و... است. گزارش برگزاری سلسله‌نشست‌های تخصصی نمایشگاه «همچنان جاری» با عناوین تطابق صوت و تصویر در نقالی، پرده‌خوانی و نقاشی قهوه‌خانه‌ای، جایگاه خیال و اسطوره در شمایل‌نگاری نقاشی ایران، نقاشی قهوه‌خانه‌ای به‌مثابه رسانه، تأثیر نقاشی قهوه‌خانه‌ای بر هنر مدرن و تأثیروتأثر نقاشی قهوه‌خانه‌ای بر هنرمندان معاصر از دیگر بخش‌های این کتاب است.

نقاش ایرانی مظلومیت غزه را به تصویر کشید
نمایشگاه نقاشی سیدعلی میرفتاح با عنوان «سرسبز بود دره من» در نگارخانه ابوالفضل عالی افتتاح شد.در این نمایشگاه، ۱۲ اثر از سیدعلی میرفتاح که با تکنیک اکرلیک و با موضوعات دفاع‌مقدس و مقاومت فلسطین کشیده شده‌اند، در معرض دید مخاطبان قرار گرفت و تمامی این آثار در افتتاحیه به فروش رفت.میرفتاح درباره ایده خلق آثار این نمایشگاه اظهار داشت: وقتی اخبار غزه را می‌شنیدم کارم را شروع و در فضای مجازی آنها را منتشر کردم، ولی جایی نمایش ندادم. از این آثار پنج اثر درباره غزه است. در فضایی که به غزه بی‌اعتنایی می‌شد من سعی کردم به‌عنوان یک رسانه عمل کنم.