«نه» بزرگ یحیی گل‌محمدی به پرسپولیس

«نه» بزرگ یحیی گل‌محمدی به پرسپولیس

در شرایطی که پرسپولیسی‌ها در به در دنبال جانشین برای گاریدو هستند دوشنبه شب یک نام مطرح شدکه برای چند ساعتی فضای مجازی را به‌هم ریخت.بازگشت یحیی گل‌محمدی!

اصل خبر این بود که مذاکرات برای بازگشت «یایا» آغاز شده است و اگر اتفاق خاصی نیفتد این سرمربی به تیم سابقش باز خواهد گشت.شایعه طوری پیچیده بود که در برنامه فوتبال برتر هم محمد‌حسین میثاقی به آن اشاره کرد و از این بازگشت باخبر بود. چند ساعت بعد اما یحیی گل‌محمدی مصاحبه‌ای کرد و آب پاکی را روی دست سرخپوشان ریخت. او گفت: « هیچ مذاکره‌ای با پرسپولیس نداشته‌ام.» او همچنین گفت: « ما دنبال جذب بازیکن برای تیم فولاد هستیم و تمام تمرکزم روی برنامه‌ریزی و تقویت فولاد است. البته هنوز متاسفانه نتوانستیم حتی با یک بازیکن معمولی هم مذاکره‌ای منجر به قرارداد انجام دهیم. مشکلاتی وجود دارد که در شان تیم فولاد نیست و باید هرچه زودتر حل شود؛ در غیر این صورت کار خراب از آب در می‌آید.»
یحیی در ادامه هم برای این‌که خیال فولادی‌ها را راحت کند پستی را در اینستاگرام منتشر کرد با دو قلب قرمز و زرد؛ به رنگ لباس فولاد تا نشان دهد از این تیم نخواهد رفت.