ناپدید شدن مردی با کیف طلایی

ناپدید شدن مردی با کیف طلایی

مرد میانسال با کیف طلایی‌اش ناپدید شد و تحقیقات پلیسی برای یافتن او ادامه دارد.

به گزارش خبرنگار جام‌جم، روزهای پایانی هفته گذشته خانواده‌ای به اداره چهارم پلیس آگاهی تهران رفتند و با طرح شکایتی اعلام کردند که پدر میانسال خانواده ناپدید شده است. یکی از فرزندان وی در تشریح ماجرا گفت: پدرم هر روز صبح سر کار می‌رفت و آخر شب بازمی‌گشت. باتوجه به این‌که چند مرتبه خانه همسایه‌هایمان سرقت شده بود، تصمیم گرفت طلاهای اعضای خانواده را در کیفش بگذارد و با خود به محل کارش ببرد و شب به خانه بازگرداند. چند روزی بود که این کار را انجام می‌داد و هیچ مشکلی برایش پیش نیامده بود. 
وی افزود: روز حادثه او مثل روزهای قبل کیف طلاها که چند کیلویی می‌شد را با خودش از خانه بیرون برد. شب هرچه منتظر شدیم، پدرمان به خانه بازنگشت و تلفن همراهش نیز خاموش شده بود. نگران شده و به محل کارش رفتیم که فهمیدیم به آنجا نرفته و کسی از او خبری نداشت. دل‌نگرانی‌مان بیشتر شد؛ چراکه او با خودش طلا همراه داشت. می‌ترسیم بلایی سر پدرمان آمده باشد. 
 با جمع‌بندی این اطلاعات، تحقیقات پلیسی برای یافتن ردی از سرنوشت مرد ناپدیدشده آغاز شد. در ادامه جست‌وجوهای پلیسی، ماموران، محلی که او همیشه از میدان آزادی سوار می‌شد تا به محل کارش برود را بررسی کرده و به تحقیقات محلی پرداختند اما هیچ ردی از مرد گمشده، نبود. ماموران به بازبینی فیلم‌ دوربین‌های مداربسته اطراف میدان پرداختند تا این‌که به سرنخ‌هایی دست یافتند که نشان می‌داد مرد گمشده به عنوان مسافر سوار یک خودروی سواری شده که پلاک آن به‌درستی قابل شناسایی نبوده است. همین سرنخ کافی بود که ماموران تحقیقات را بر روی این راننده متمرکز کنند تا شاید از طریق او ردی از سرنوشت مرد گمشده به دست بیاید.