بدون تیتر

بدون تیتر

وزیر امور اقتصادی و دارایی نسبت به درخواست رئیس کل سازمان امور مالیاتی با کاهش ۵۰ درصدی مالیات علی‌الحساب کالاهای وارداتی موافقت کرد.

معاون امور دام وزارت جهاد کشاورزی با بیان این‌که ظرفیت تولید 27 میلیون تن تولید خوراک دام در کشور وجود دارد، گفت: ایران به هاب صادرات خوراک دام در منطقه تبدیل می‌شود.

مدیر‌عامل سایپا گفت: سازمان استاندارد مجوز شماره‌گذاری خودروهای تیبا را صادر کرده است و این خودروها از هفته آینده تحویل مشتریان می‌شود.

شاخص کل بورس اوراق بهادار تهران در پایان معاملات دیروز در یک روند ریزشی با کاهش 12455 واحد همراه شد.

بانک مرکزی متوسط قیمت دلار و یورو در چهار ماهه ابتدایی امسال را اعلام کرده که نرخ فروش این دو نوع ارز در مقایسه با دوره مشابه سال قبل، 18.7 و 7.7درصد رشد داشته است.

مدیرعامل سازمان جمع‌آوری و فروش املاک تملیکی ضمن تشریح آخرین وضعیت خودروهای موجود در انبار این سازمان از تعیین تکلیف دستگاه‌های ماینر از مهرماه خبر داد.

طرح«بازتوزیع یارانه بنزین» اواخر سال گذشته و به‌صورت آزمایشی در جزیره کیش آغاز شد و تا اول مرداد نیز ادامه یافت و آن طور که مدیرعامل شرکت ملی پخش فرآورده‌های نفتی اعلام کرده اجرای فراگیر آن در کل کشور یا زمان اجرای آن نیازمند ابلاغیه از سمت دولت است.

شرکت گازپروم روسیه اعلام کرد به علت پیداشدن نشتی در جریان بازرسی مشترک توربین با شرکت زیمنس، عرضه گاز طبیعی مایع از خط لوله نورد استریم 1 را که قرار بود دیروز از سر گرفته شود، همچنان مسدود نگه می‌دارد.