خبر

خبر

عدم آزادی دستگیرشدگان تا زمان محاکمه 
سیدمجید میراحمدی، معاون امنیتی و انتظامی وزیر کشور تاکید کرد: از این به بعد دستگیرشدگان صحنه اغتشاشات، تا زمان محاکمه دیگر به‌هیچ‌وجه آزاد نخواهند شد و دادگاه‌های آنها به‌سرعت برگزار می‌شود و احکام بسیار قاطع و بازدارنده‌ای برای آنها صادر خواهد شد. وی افزود: برای دشمن مهم نیست که این ناامنی‌ها برای فرد با‌حجاب و کم‌حجاب است یا شیعه و سنی. 

اجازه دخالت به بیگانگان نمی‌دهیم
سرلشکر عبدالرحیم موسوی، فرمانده کل ارتش با تاکید بر این‌که اجازه دخالت و تعرض به هیچ بیگانه‌ای را نمی‌دهیم، گفت: عمق راهبرد دشمن در ناامنی‌ها این است که با جنگ ترکیبی و با شیوه‌های نوین، قدرت دفاعی کشور را تضعیف کنند و برایشان ارتش، سپاه و نیروی انتظامی فرقی نمی‌کند.

عیادت از آیت‌ا... نوری‌همدانی
حجت‌الاسلام محمدی‌گلپایگانی‌ صبح دیروز از آیت‌ا... نوری‌همدانی در یکی از بیمارستان‌های تهران عیادت و سلام رهبر انقلاب را به ایشان ابلاغ کرد.  وی همچنین در جریان آخرین وضعیت درمانی آیت‌ا... نوری‌همدانی قرار گرفت و برای ایشان آرزوی بهبود و سلامتی کرد.