كاپیتان المپیك را از دست داد

خبری تلخ برای تكواندوی ایران

كاپیتان المپیك را از دست داد



بدون شك این تلخ‌ترین خبر برای سجاد مردانی و تكواندوی ایران است. كاپیتان كه آخرین شانس برای رسیدن به المپیك را داشت موفق نشد سومین سهمیه تكواندو برای حضور در ژاپن را كسب كند.در ادامه سومین مرحله از رقابت‌های گرنداسلم كه با حضور ۱۰۷ تكواندوكار از ۲۳ كشور به میزبانی چین در شهر «ووشی» جریان دارد، دو نماینده ایران به دیدار رقبای خود رفتند كه با شكست برابر رقبای خود از دستیابی به مدال بازماندند. كوثر اساسه در وزن ۵۷- كیلوگرم همان دور نخست و در مبارزه با «ژنونگشی» از چین در دو راند بازنده و از ادامه حضور در مسابقات بازماند.
 پیش از این ملی پوش چینی طلای رقابت‌های گرندپری مسكو را كسب كرده بود. این اتفاق در حالی افتاد كه همه نگاه‌ها به سجاد مردانی بود تا بتواند در وزن ۸۰+ كیلوگرم سومین سهمیه ایران را كسب كند، اما كاپیتان تكواندوی ایران پس از یك دور استراحت، نتیجه را به «تیان جیان» تا از گردونه رقابت‌ها حذف شود.تیان جیان مدال نقره ارتش‌های جهان را در اختیار دارد.
بعد از كسب دو سهمیه برای حضور در مسابقات تكواندو بازی‌های المپیك توسط آرمین هادی‌پور و میرهاشم حسینی، اهالی تكواندو امید زیادی داشتند كه مردانی در این مسابقات موفق به كسب مدال و به دست آوردن رنكینگ یك دنیا شود، كه با حذف سرگروه تیم ملی سومین سهمیه ایران برای حضور در توكیو از دست رفت.تكواندوی ایران در این مسابقات چهار نماینده داشت كه یلدا ولی‌نژاد، سینا بهرامی، كوثر اساسه و سجاد مردانی در همان دور نخست حذف شدند. این در حالی است كه در فروردین ماه سال آینده در مسابقات قاره‌ای كه به میزبانی كشور چین برگزار خواهد شد، تیم ملی بانوان كشورمان با دو نماینده در این رقابت‌ها حضور خواهد داشت.