جنایت بر سر تصادف 

جنایت بر سر تصادف 

درگیری چهار پسر جوان بر سر تصادف با موتورسیکلت با قتل پایان‌گرفت.

 به گزارش خبرنگار جام‌جم، روز پنجشنبه بیست‌وپنجم تیرماه یکی از ماموران مستقر در بیمارستانی در جنوب‌شرق تهران در تماس با بازپرس کشیک قتل دادسرای جنایی تهران از مرگ پسری جوان در جریان درگیری خیابانی خبر داد. معلوم شد او با ضربه چاقو به قتل رسیده است. دوست مقتول در تحقیقات گفت: من و دوستم با موتور در حال دور دور در مشیریه بودیم. ناخواسته به دو جوان دیگر که از روبه‌رو می‌آمدند برخورد کردیم اما موتور آنها هیچ خسارتی ندید. 
زد و خوردمان بالا   گرفت و با میانجیگری مردم و رهگذران دعوا پایان‌یافت، اما آنها ‌دست‌بردار نبودند و خواستند به داخل پارک برویم که رفتیم و دوباره درگیری‌مان شدت گرفت و زد و خورد کردیم. یکی از مهاجمان چاقویی را از جیبش درآورد و سمت دوستم پرتاب کرد و باعث شد زخمی شود. بعد هم فرار کردند. دوستم را به بیمارستان رساندم که در آنجا فوت کرد.
سالار صنعتگر، بازپرس شعبه سوم دادسرای جنایی تهران با تایید این خبر به جام‌جم گفت: تحقیقات برای دستگیری عامل جنایت و همدست فراری‌اش از سوی پلیس جنایی پایتخت ادامه دارد.