«انعکاس» جدید در امواج رادیو

«انعکاس» جدید در امواج رادیو

شبکه رادیویی قرآن تلاش کرده در بحث‌های محتوایی خود، تبیین را هم در نظر بگیرد و براساس آن، برنامه‌های مختلفی را روی آنتن ببرد.

بر این اساس، بینندگان این شبکه می‌توانند به‌زودی شنونده برنامه جدید «انعکاس» باشند که به معرفی، تبیین و تحلیل فعالیت‌های قرآنی کشور می‌پردازد. انعکاس عنوان برنامه‌ای گفت‌وگومحور است که ضمن نقد و بررسی چالش‌های قرآنی موجود در فضای مجازی، با حضور مسئولان و کارشناسان قرآنی کشور به معرفی، تبیین و تحلیل فعالیت‌های قرآنی کشور می‌پردازد. این برنامه تبیینی با اجرای جواد نصیری است و مهدی احمدی نیز به‌عنوان کارشناس دوم در این برنامه حضور دارد. این برنامه در 15 قسمت 50 دقیقه‌ای در دست تولید است که به‌زودی روانه پخش می‌شود. گفته می‌شود که مهمانان و کارشناسان قرآنی در قسمت‌های مختلف، براساس موضوع روز دعوت و در برنامه به گفت‌وگو خواهند پرداخت. انعکاس به تهیه‌کنندگی فاطمه قاسم‌آبادی، کاری از گروه جامعه، محافل و مسابقات شبکه رادیویی قرآن است که ضبط آن آغاز شده و از سه‌شنبه هفته آینده ساعت21 ‌روی آنتن خواهد رفت. 

رقابت «تفنگداران جنوب» در جشنواره مستند
 با اعلام دبیرخانه هشتمین دوره جشنواره تلویزیونی مستند، «تفنگداران جنوب» از شیراز به بخش مسابقه ملی مستند بلند این جشنواره راه‌ یافت و با برترین مستندهای تلویزیونی به رقابت می‌پردازد.  تهیه‌کننده و کارگردان تفنگداران جنوب گفت: تهیه و تولید این اثر که به سفارش معاونت امور استان‌های سازمان صداوسیما تولید شده‌، سه سال به طول انجامید. علی بلندنظر افزود: این مستند بلند، مبارزات مردم فارس بزرگ به سرپرستی صولت‌الدوله قشقایی و هم‌رزمی ناصر دیوان کازرونی را با استعمار انگلیس در سال‌های پایانی دوره قاجار روایت می‌کند. وی ادامه داد: تاکنون این برهه مهم تاریخی در سینمای ایران مورد توجه جدی قرار نگرفته، به‌همین دلیل، ما در مرحله پژوهش و ساخت باچالش‌های زیادی روبه‌روبودیم و تعدد شخصیت‌ها و روایت‌ها به سختی کار افزوده بود. تهیه‌کننده و کارگردان تفنگداران جنوب اظهار کرد: برخی منابع به‌جای‌مانده، سعی در مصادره این رخداد به نفع خود داشتند و منابع تصویری باقی‌مانده از آن دوران تاریخی نیز بسیار اندک بود. جشنواره تلویزیونی مستند از آبان‌ماه به دبیری حسین زارع‌‌زاده آغازبه‌کار کرده و پس از اکران فیلم‌ها، برندگان خود را در بخش‌های مختلف خواهد شناخت. 

پیدا کردن «سرنخ»‌های جدید 
فصل سوم «سرنخ» به تهیه‌کنندگی آریا طاهری مثل فصول گذشته در شهرک پلیس ضبط می‌شود. البته در این سری از برنامه، بخش‌ها و آیتم‌هایی به مسابقه اضافه شده که هم هیجان بیشتری دارد و هم از فضای این شهرک استفاده بهتر و بیشتری شده است. مثل تیراندازی یا بخش‌های دیگر مسابقه که به قدرت بدنی و فیزیک بالایی نیاز دارد. این مسابقه در هر فصل جذاب‌تر و متفاوت‌تر می‌شود و افرادی هم که به‌عنوان شرکت‌کننده در این مسابقه حضور پیدا می‌کنند، نگاه جدی‌تری به این رقابت دارند. همچنین انتخاب‌ها جدی‌تر و سخت‌تر شده و متناسب با چالش‌هایی است که برای این فصل طراحی شده است.