رقابت ادامه‌دار  لوپن با مکرون

دیدگاه

رقابت ادامه‌دار  لوپن با مکرون

گرچه ملی‌گرایان تندرو به رهبری مارین لوپن در دور دوم انتخابات ریاست‌جمهوری فرانسه پیروز نشدند اما به اعتقاد تحلیلگران، راست افراطی در این کشور به یک جریان اصلی تبدیل شده است.
مارین لوپن در دور دوم انتخابات 41.5درصد آرا را کسب کرد که این رقم برای او بی‌سابقه است، کسی که سیاست ضدخارجی و ضدیت با سیستم حاکم را بیش از هر زمان دیگری در عرصه سیاسی فرانسه جا انداخته است.
اکنون هم مارین لوپن بعد از مدتی سکوت به دنبال شکست از امانوئل مکرون اعلام کرده که با جدیت به فعالیت سیاسی خود ادامه خواهد داد و با نامزدی در انتخابات آینده مجلس به عرصه سیاسی فرانسه بازگشت.
برخی رسانه‌های خارجی از جمله رویترز، اعلام لوپن مبنی بر نامزدی در انتخابات مجلس را به معنی عزم جدی او برای ادامه رقابت با مکرون دانسته‌اند. 
لوپن در اظهارنظر اخیر خود گفته، امیدوارم حضوری قوی در مجلس داشته باشم تا بتوانم بار دیگر رهبری مبارزه با سیاست‌های اجتماعی را که مکرون قصد اجرای آنها را دارد، به‌عهده بگیرم. وی افزود: برای انتخاب مجدد در حوزه انتخابیه شمالی خود در پا دوکاله (Pas-de-Calais) نامزد خواهم شد. مارین لوپن در جریان رقابت‌های انتخابات ریاست‌جمهوری اخیر، علاوه بر انتقادات جدی نسبت به سیاست‌های مکرون، به‌شدت از ژان لوک ملانشون، سیاستمدار افراطی چپ‌گرا نیز انتقاد داشت. 
ملانشون که در دور نخست انتخابات فرانسه در رتبه سوم قرار گرفت، ریاست ائتلافی از احزاب چپگرا را به عهده دارد و لوپن معتقد است یکی از دلایل پیروزی مکرون، کمک‌هایی است که ملانشون و حزب او به مکرون کردند.