3هنرستان جدید هنرهای زیبا افتتاح شد

3هنرستان جدید هنرهای زیبا افتتاح شد

مدیرکل دفتر برنامه‌ریزی و آموزش‌های هنری از اضافه شدن سه هنرستان هنرهای زیبا به تعداد هنرستان‌های کشور در آغاز سال‌تحصیلی جدید خبر داد.

محمدحسین اسماعیلی گفت: با توجه به سیاست توسعه‌ای وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی در حوزه هنرستان‌های هنرهای زیبا و مراکز آموزش هنری در دوره جدید و تأکیدات وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی و معاونت امور هنری در این زمینه، مقرر شد در هر استان حداقل دو هنرستان هنرهای زیبای پسرانه و دخترانه  ایجاد شود.  وی افزود: به منظور عملیاتی کردن این سیاست، از ابتدای دولت سیزدهم ۹هنرستان جدید در استان‌های مختلف تأسیس شده بود و در ابتدای سال تحصیلی جدید نیز سه هنرستان دیگر 
به مجموعه هنرستان‌های هنرهای زیبا در کشور اضافه شد که هنرستان هنرهای زیبای دختران اهواز، هنرستان هنرهای زیبای خرم‌آباد و هنرستان هنرهای زیبای پسرانه کاشان سه هنرستانی است که از مهرماه امسال همزمان با آغاز سال تحصیلی جدید، فعالیت خود را آغاز کردند. با شروع به کار این سه هنرستان جدید از ابتدای دولت سیزدهم تاکنون تعداد ۱۲هنرستان جدید تأسیس شده که یک رکورد در راه‌اندازی هنرستان‌های هنرهای زیبا محسوب می‌شود. 
مدیرکل دفتر برنامه‌ریزی و آموزش‌های هنری تصریح کرد: در حال حاضر تعداد هنرستان‌های هنرهای زیبا در کل کشور به ۶۰باب رسیده‌است. اسماعیلی تأکید کرد: توسعه رشته‌های هنری در هنرستان‌ها نیز در دستور کار قرار دارد و در سال تحصیلی جدید ۱۱ رشته در حوزه‌های موسیقی گرافیک، نقاشی و پویانمایی در هنرستان‌های هنرهای زیبا راه‌اندازی شده‌است.