بررسی یورش به مسجدالاقصی در    پرس تی‌وی

بررسی یورش به مسجدالاقصی در پرس تی‌وی

برنامه‌ای گفت‌وگومحور از شبکه خبری ــ تحلیلی انگلیسی‌زبان پرس تی‌وی روی آنتن می‌رود که «فلسطین؛ محرمانه‌زدایی» نام دارد. همان‌گونه که از نام این برنامه برمی‌آید، هدف و رسالت اصلی این برنامه به نمایش گذاشتن مظلومیت مردم فلسطین، مبارزات‌شان و نیز برملا کردن چهره ستمگر و کودک‌کش رژیم صهیونیستی است.

جدیدترین قسمت از برنامه فلسطین؛ محرما‌نه‌زدایی با عنوان «یورش به مسجدالاقصی» حملات مکرر صهیونیست‌ها و یهودیان افراطی به‌ویژه اعضای حزب لیکود به مسجدالاقصی را مورد بررسی قرار داد. دقیقا این حملات برای چه انجام می‌شود و اشغالگرانی که به مسلمانان در بیت‌المقدس حمله می‌کنند چه هدفی دارند؟
این برنامه که توسط شبکه پرس تی‌وی در لندن تهیه و با اجرای کریس ویلیامسون و با حضور دان کوهن (روزنامه‌نگار و پژوهشگر) و دیوید میلر (استاد دانشگاه) تقدیم مخاطبان می‌شود، درخصوص تلاش اشغالگران صهیونیست برای تخریب مسجدالاقصی در کوه زیتون و ساختن معبدی برای یهودیان صهیونیست به بحث و کنکاش می‌پردازد.
این قسمت برنامه فلسطین؛ محرما‌نه‌زدایی با گزارشی جامع درباره درگیری‌های اشغالگران با نمازگزاران فلسطینی و نیز اقدامات صهیونیست‌ها علیه مسلمانان شروع شد.
آنچه در این برنامه بررسی شد تلاش برخی از صهیونیست‌ها موسوم به فرقه معبد است که اشغالگران در خدمت به آنها عمل می‌کنند و از سوی حامیان خارجی این رژیم پشتیبانی می‌شود. بیشتر اعضای این فرقه را یهودیانی تشکیل می‌دهند که اشکنازی یا همان یهودیان نژاد اروپای غربی هستند.
صهیونیست‌ها مدعی هستند که قبل از اسلام، در دوران حکومت سلیمان(ع) معبدی به‌جای مسجدالاقصی بنا شده بود و برای ظهور منجی یهود باید این مسجد تخریب و معبد بازسازی شود. حال آن‌که مسجدالاقصی بر کوه زیتون در بیت‌المقدس ساخته‌شده و قبل از آن معبد یا کنیسه یا حتی کلیسایی در آن کوه وجود‌نداشت که حفاری‌های سه دهه اخیر صهیونیست‌ها هم علی‌رغم میل آنها، همین نکته را اثبات کرد. در حقیقت معبدی که حضرت سلیمان ساخته بود بر فراز کوه صهیون بود که در آن‌سوی شهر بیت‌المقدس است و فاصله بسیاری با مسجدالاقصی دارد اما مشکل یهودیان افراطی، معبدی برای عبادت نیست بلکه آنها هدفی دیگر دارند.
در برنامه فلسطین؛ محرما‌نه‌زدایی محصول پرس تی‌وی با عنوان یورش به مسجدالاقصی به‌صورت کامل هدف رژیم صهیونیستی بررسی شد؛ «فرقه معبد آشکارا اعلام کرده‌اند که باید کوه معبد را از اسلام آزاد کنیم. حتی یک طرح کلی و انیمیشن رایانه‌ای از آنچه که درباره الاقصی پس از تخریب به نظر می‌رسد و تصویری دقیق از معبدی که قرار است در بالای آن در جای خود ساخته شود منتشر کرده‌اند.» 
این برنامه در ادامه به نقل‌قول خاخام اصلی فرقه یا جنبش معبد یسرائیل آریل می‌پردازد که گفته است: «اگر مسلمانان و مسیحیان پرچم سفید را بلند کنند و بگویند دیگر مسیحیت و اسلام وجود ندارد و مساجد و کلیساها نابود شود، آنگاه به آنها اجازه می‌دهیم که زنده بمانند.»
او هشدار می‌دهد: «اگر نه، همه مردان آنها را با شمشیر می‌کشی. فقط زنان را رها می‌کنی.»
تماشای این برنامه توسط مخاطبان انگلیسی‌زبان در سطح جهان می‌تواند عمق توحش و تروریست بودن صهیونیست‌ها را اثبات کند چراکه اعضای فرقه معبد آشکارا از قصد خود برای نسل‌کشی مسلمانان و مسیحیان فلسطینی سخن می‌گویند اما هرگز رسانه‌های جریان اصلی غرب به این حد از توحش صهیونیست‌ها اشاره نمی‌کنند بلکه تلاش دارند تا یهود را مظلوم جلوه دهد که مورد ظلم اعراب قرار دارد.
برنامه فلسطین؛ محرما‌نه‌زدایی در ادامه این قسمت به بررسی اشخاصی مطرح در جنبش کوه معبد می‌پردازد؛ همان اشخاصی که اوج نژادپرستی را با حیوان‌دانستن غیریهودیان فریاد می‌زنند و بسیاری از آنها از ثروتمندان ایالات‌متحده و انگلیس هستند و درعین‌حال به اسلام‌ستیزی مشهور بوده‌اند. 

محمدپارسا نجفی - کارشناس رسانه